Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Hamsters SC Kabichi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Mbuvi is nu in balbezit. Wandaba is nu in balbezit. Osewe verovert de bal door een tackle van achteren. Mbuvi verovert de bal door een tackle van achteren. Mbuvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lihalakha speelt de bal door. Okayu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dulecha de bal. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dunde passt de bal zonder na te denken. Cherono rent richting de bal. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono onderschept slim de pass. Cherono haalt uit met een fantastische trap. Gitonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu haalt uit met een fantastische trap. Gitonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Okoth passt de bal in één keer door. Kamzee is nu in balbezit. Kamzee passt de bal in één keer door. Cherono rent richting de bal. Cherono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Hamsters - SC Kabichi 0:1

19e minuut.
Kamzee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kemboi komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Koimbori heeft problemen om de bal te vangen. Osewe speelt de bal door. Dulecha is nu in balbezit. Cherono is nu in balbezit. Cherono haalt uit met een fantastische trap. Gitonga bokst de bal weg.

25e minuut.
Subano bereikt de bal nog maar net als eerste. Subano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koimbori de bal. Cherono is nu in balbezit. Cherono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Okayu rent richting de bal. Okayu passt de bal zonder na te denken. Mbuvi rent richting de bal. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrible Hamsters - SC Kabichi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Hamsters 64%, SC Kabichi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Hamsters - SC Kabichi 1:1

49e minuut.
Osewe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anihla. Osewe raakt geblesseerd tijdens het duel. Matiku met een snel genomen vrije trap. Okoth heeft problemen om de bal te vangen. Cherono verovert de bal door een tackle van achteren. Cherono haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Barngetuny probeert naar een medespeler te passen. Ochiang heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang passt de bal zonder na te denken. Cherono rent richting de bal. Cherono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Radull geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gichure met de inworp. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Hamsters 48%, SC Kabichi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Hamsters - SC Kabichi 1:1