Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Viazi Ancient Crows
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Mitei trapt de bal weg van het doel. Daar is Gachu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gachu passt de bal met de wreef. Chudasama rent richting de bal. Chudasama haalt uit met een fantastische trap. Mitei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gachu passt de bal met de wreef. Onyancha rent richting de bal. Chudasama onderschept slim de pass. Chudasama haalt uit met een fantastische trap. Mitei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - Ancient Crows 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Mugo de bal. Odoyo rent richting de bal. Gachu met een sublieme pass. Chudasama rent richting de bal. Chudasama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Matilu is nu in balbezit. Matilu geeft een hoge lob. Chepkwony kopt de bal weg. Kemai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemai draait met de bal, schiet en ... Ivuti bokst de bal weg.

25e minuut.
Onyancha verovert de bal door een tackle van achteren. Onyancha met een sublieme pass. Inworp. Wekessa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gachu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitei trapt de bal weg. Bira kopt de bal weg. Chudasama rent richting de bal. Chudasama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Langat geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kemai de bal onder controle te krijgen. Matilu is nu in balbezit. Kemai is nu in balbezit. Kemai haalt uit met een fantastische trap. Ivuti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Odoyo is nu in balbezit. Odoyo passt de bal met de wreef. Otieno rent richting de bal. Kemai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Viazi - Ancient Crows 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 53%, Ancient Crows 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Viazi - Ancient Crows 1:1

69e minuut.
Mariuki passt de bal zonder na te denken. Gachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachu passt de bal in één keer door. Chudasama rent richting de bal. Chudasama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mugo is nu in balbezit. Bira verovert de bal door een tackle van achteren. Bira passt de bal in één keer door. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 46%, Ancient Crows 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Viazi - Ancient Crows 1:1