Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancient Crows Fiery Viazi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Gachu heeft problemen om de bal te vangen. Gachu probeert naar een medespeler te passen. Chudasama rent richting de bal. Chudasama schiet op doel. Mitei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Fiery Viazi 1:0

27e minuut.
Lusalah onderschept slim de pass. Lusalah geeft een lange en hoge pass. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama onderschept slim de pass. Chudasama draait met de bal, schiet en ... Mitei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Fiery Viazi 2:0

33e minuut.
Chudasama heeft problemen om de bal te vangen. Mariuki rent richting de bal. Mariuki met een sublieme pass. Otieno is nu in balbezit. Otieno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mariuki heeft problemen om de bal te vangen. Gachu rent richting de bal. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama haalt uit met een fantastische trap. Matuma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Fiery Viazi 3:0

35e minuut.
Mariuki rent richting de bal. Gachu onderschept slim de pass. Gachu passt de bal zonder na te denken. Gachu is nu in balbezit. Gachu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Fiery Viazi 4:0

44e minuut.
Mariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariuki begaat een overtreding. Mariuki krijgt een gele kaart. Sang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sang kan niet meer verder spelen. Ochiang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Crows 44%, Fiery Viazi 56%.
Ancient Crows - Fiery Viazi 4:0

47e minuut.
Gachu is nu in balbezit. Gachu passt de bal met de wreef. Matuma rent richting de bal. Chudasama verovert de bal door een tackle van achteren. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Fiery Viazi 5:0

51e minuut.
Chudasama is nu in balbezit. Chudasama geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Akida de bal onder controle te krijgen. Gachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Fiery Viazi 6:0

58e minuut.
Tanui kopt de bal weg. Klungelig pakt Akida de bal. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Fiery Viazi 7:0

62e minuut.
Matuma geeft een hoge lob. Otieno heeft problemen om de bal te vangen. Matilu met een sublieme pass. Klungelig pakt Chudasama de bal. Chudasama schiet op doel. Mitei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Gachu verovert de bal door een tackle van achteren. Gachu speelt de bal door. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama schiet op doel. Mitei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Fiery Viazi 8:0

76e minuut.
Otieno rent richting de bal. Gachu rent richting de bal. Odoyo begaat een overtreding. Odoyo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bira met de inworp. Gachu probeert naar een medespeler te passen. Chudasama rent richting de bal. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Fiery Viazi 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Crows 37%, Fiery Viazi 63%.
Ancient Crows - Fiery Viazi 9:0