Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dogs Argonauts
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Gichonga is nu in balbezit. Asiedu verovert de bal door een tackle van achteren. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu rent richting de bal. Asiedu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Phiri onderschept slim de pass. Phiri speelt de bal door. Daar is Modi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bayo geeft de bal voor. Phiri kopt de bal weg. Gupta speelt de bal door. Kwach is nu in balbezit. Kwach geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gupta rent richting de bal. Okoth verovert de bal door een tackle van achteren. Kirui bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth rent richting de bal. Okoth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dogs - Argonauts 0:1

43e minuut.
Mariuki verovert de bal door een tackle van achteren. Mariuki probeert naar een medespeler te passen. Kirui is nu in balbezit. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dogs 52%, Argonauts 48%.
AC Dogs - Argonauts 0:1

49e minuut.
Kirui rent richting de bal. Okoth rent richting de bal. Kirui rent richting de bal. Okoth is nu in balbezit. Okoth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dogs - Argonauts 0:2

51e minuut.
Saitoti heeft problemen om de bal te vangen. Kirui speelt de bal door. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Gupta is nu in balbezit. Gupta met een sublieme pass. Asiedu is nu in balbezit. Modi rent richting de bal. Modi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gichonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu is nu in balbezit. Gichonga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gichonga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dogs 42%, Argonauts 58%.
AC Dogs - Argonauts 0:2