Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piranha FC harambee stars
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Cheruiyot met een snelle inworp. Omoro is nu in balbezit. Ivuti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivuti krijgt een gele kaart. Omoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Omoro neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Omoro rent richting de bal. Omoro schiet op doel. Kenyatta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omoro. Omoro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranha FC 60%, harambee stars 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piranha FC - harambee stars 0:0

63e minuut.
Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai onderschept slim de pass. Barmasai passt de bal zonder na te denken. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Muliro kopt de bal weg. Tanui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambani. Ambani krijgt een gele kaart. Tanui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivuti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wamuyu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kamau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranha FC 56%, harambee stars 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piranha FC - harambee stars 0:0