Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dogs Horrible Hamsters
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Rono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba passt de bal met de wreef. Mbuvi rent richting de bal. Mbuvi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Rono is nu in balbezit. Gichure onderschept slim de pass. Gichure passt de bal in één keer door. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Saitoti rent richting de bal. Saitoti met een sublieme pass. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dogs - Horrible Hamsters 1:0

19e minuut.
Koimbori geeft een lange en hoge pass. Subano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subano passt de bal in één keer door. Mbuvi rent richting de bal. Mbuvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Koimbori onderschept slim de pass. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba passt de bal in één keer door. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbuvi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Babla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Koimbori geeft een hoge lob. Subano rent richting de bal. Subano speelt de bal door. Wandaba rent richting de bal. Wandaba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mbuvi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gichure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saitoti rent richting de bal. Wandaba verovert de bal door een tackle van achteren. Wandaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mururi met de inworp. Asiedu kan de bal niet met de borst controleren. Asiedu schiet op doel. Modi krijgt zijn hoofd ertegen. Anihla kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Koimbori geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mururi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asiedu rent richting de bal. Asiedu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dogs 56%, Horrible Hamsters 44%.
AC Dogs - Horrible Hamsters 1:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rono met een snelle inworp. Saitoti probeert naar een medespeler te passen. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Mbuvi is nu in balbezit. Wekessa rent richting de bal. Wekessa geeft een lange en hoge pass. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbuvi haalt uit met een fantastische trap. Babla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Dogs - Horrible Hamsters 1:1

76e minuut.
Koimbori rent richting de bal. Mururi onderschept slim de pass. Mururi probeert naar een medespeler te passen. Asiedu is nu in balbezit. Asiedu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Kola de bal. Kwach is nu in balbezit. Kwach probeert naar een medespeler te passen. Modi rent richting de bal. Modi draait met de bal, schiet en ... Gitonga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dogs - Horrible Hamsters 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dogs 52%, Horrible Hamsters 48%.
AC Dogs - Horrible Hamsters 2:1