Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Hamsters AC Dogs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mururi met de inworp. Saitoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba begaat een overtreding. Saitoti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saitoti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Okoth de bal. Modi is nu in balbezit. Modi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Hamsters - AC Dogs 0:1

5e minuut.
Kwach probeert naar een medespeler te passen. Asiedu is nu in balbezit. Asiedu probeert naar een medespeler te passen. Modi is nu in balbezit. Modi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Anihla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mbuvi de bal. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba schiet op doel. Babla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrible Hamsters - AC Dogs 1:1

18e minuut.
Ukiru rent richting de bal. Kwach rent richting de bal. Kwach speelt de bal door. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Dulecha geeft een hoge lob. Wekessa rent richting de bal. Mbuvi verovert de bal door een tackle van achteren. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba schiet op doel. Babla bokst de bal weg.

30e minuut.
Kola passt de bal in één keer door. Koimbori is nu in balbezit. Asiedu verovert de bal door een tackle van achteren. Asiedu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Okoth de bal onder controle te krijgen. Gitonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Modi rent richting de bal. Modi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Wairimu met een harde bal richting middenveld. Daar is Saitoti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saitoti passt de bal met de wreef. Modi is nu in balbezit. Modi haalt uit met een fantastische trap. Gitonga bokst de bal weg.

42e minuut.
Kwach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anihla de bal. Modi rent richting de bal. Modi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dulecha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Hamsters - AC Dogs 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Hamsters 56%, AC Dogs 44%.
Horrible Hamsters - AC Dogs 1:2

51e minuut.
Koimbori verovert de bal door een tackle van achteren. Koimbori met een sublieme pass. Saitoti is nu in balbezit. Wandaba onderschept slim de pass. Wandaba geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Gitonga trapt de bal weg van het doel. Gupta rent richting de bal. Gupta probeert naar een medespeler te passen. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi draait met de bal, schiet en ... Gitonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Asiedu verovert de bal door een tackle van achteren. Asiedu speelt de bal door. Ukiru is nu in balbezit. Modi onderschept slim de pass. Modi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Hamsters 59%, AC Dogs 41%.
Horrible Hamsters - AC Dogs 1:2