Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piranha FC Ancient Crows
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilu verovert de bal door een tackle van achteren. Matilu met een sublieme pass. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheruiyot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoro verovert de bal door een tackle van achteren. Omoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kahangi passt de bal met de wreef. Chudasama is nu in balbezit. Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama onderschept slim de pass. Chudasama schiet op doel. Kimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ivuti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tanui de bal. Mbuvi is nu in balbezit. Omoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui verovert de bal door een tackle van achteren. Tanui passt de bal met de wreef. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranha FC 50%, Ancient Crows 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piranha FC - Ancient Crows 0:0

54e minuut.
Tanui rent richting de bal. Kola onderschept slim de pass. Kola met een sublieme pass. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo haalt uit met een fantastische trap. Ivuti bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Mbuvi de bal. Tanui onderschept slim de pass. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui haalt uit met een fantastische trap. Kimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wamuyu verovert de bal door een tackle van achteren. Wamuyu geeft een hoge lob. Daar is Kanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugo rent richting de bal. Mugo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranha FC 40%, Ancient Crows 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piranha FC - Ancient Crows 0:0