Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancient Crows AC Dogs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Langat met een harde bal richting middenveld. Saitoti kopt de bal weg. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - AC Dogs 0:1

16e minuut.
Gupta met een sublieme pass. Modi rent richting de bal. Modi passt de bal zonder na te denken. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu draait met de bal, schiet en ... Ivuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kanda is nu in balbezit. Kanda geeft de bal voor. Klungelig pakt Wekessa de bal. Gachu is nu in balbezit. Gachu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Asiedu rent richting de bal. Asiedu met een sublieme pass. Tanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi verovert de bal door een tackle van achteren. Modi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Crows 46%, AC Dogs 54%.
Ancient Crows - AC Dogs 0:1

64e minuut.
Gachu verovert de bal door een tackle van achteren. Gachu passt de bal zonder na te denken. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama draait met de bal, schiet en ... Babla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ancient Crows - AC Dogs 1:1

69e minuut.
Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilu geeft de bal voor. Wairimu met een sublieme pass. Gachu rent richting de bal. Gachu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Babla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - AC Dogs 2:1

81e minuut.
Asiedu passt de bal zonder na te denken. Gupta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupta speelt de bal door. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi schiet op doel. Paal! Ivuti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Crows 45%, AC Dogs 55%.
Ancient Crows - AC Dogs 2:1