Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piranha FC Horrible Hamsters
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Wandaba rent richting de bal. Mugo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wandaba. Wandaba krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Koimbori probeert naar een medespeler te passen. Subano is nu in balbezit. Subano passt de bal met de wreef. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mbuvi geeft een lange en hoge pass. Daar is Muliro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kola rent richting de bal. Wandaba onderschept slim de pass. Wandaba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kola rent richting de bal. Mugo onderschept slim de pass. Omoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo is nu in balbezit. Mugo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Subano met een sublieme pass. Mbuvi rent richting de bal. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranha FC - Horrible Hamsters 0:1

28e minuut.
Kahangi verovert de bal door een tackle van achteren. Kahangi met een sublieme pass. Anihla met een sublieme pass. Mbuvi is nu in balbezit. Mbuvi schiet op doel. Kimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranha FC - Horrible Hamsters 0:2

39e minuut.
Daar is Koimbori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori onderschept slim de pass. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranha FC 53%, Horrible Hamsters 47%.
Piranha FC - Horrible Hamsters 0:2

57e minuut.
Subano rent richting de bal. Subano passt de bal in één keer door. Wandaba rent richting de bal. Mbuvi rent richting de bal. Mbuvi haalt uit met een fantastische trap. Kimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Gichure passt de bal in één keer door. Muliro met een sublieme pass. Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbuvi verovert de bal door een tackle van achteren. Mbuvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Koimbori rent richting de bal. Koimbori geeft een hoge lob. Wamuyu rent richting de bal. Mbuvi verovert de bal door een tackle van achteren. Mbuvi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranha FC - Horrible Hamsters 0:3

83e minuut.
Wamuyu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Muliro de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kola met de inworp. Subano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth verovert de bal door een tackle van achteren. Okoth met een sublieme pass. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbuvi haalt uit met een fantastische trap. Kimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranha FC 53%, Horrible Hamsters 47%.
Piranha FC - Horrible Hamsters 0:3