Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Viazi harambee stars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 13
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Ivuti is nu in balbezit. Ivuti passt de bal in één keer door. Owiti rent richting de bal. Tanui rent richting de bal. Tanui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony geeft een hoge lob. Ndugo rent richting de bal. Otieno verovert de bal door een tackle van achteren. Otieno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - harambee stars 1:0

24e minuut.
Owiti is nu in balbezit. Kemai verovert de bal door een tackle van achteren. Kemai met een sublieme pass. Otieno is nu in balbezit. Otieno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - harambee stars 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 56%, harambee stars 44%.
Fiery Viazi - harambee stars 2:0

50e minuut.
Kibet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivuti begaat een overtreding. Ivuti krijgt een gele kaart.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivuti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kibet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemai is nu in balbezit. Kemai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - harambee stars 3:0

75e minuut.
Lusalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusalah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lusalah moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lusalah schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Mugo rent richting de bal. Tanui onderschept slim de pass. Tanui geeft een hoge lob. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - harambee stars 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 51%, harambee stars 49%.
Fiery Viazi - harambee stars 3:1