Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCSC Mingma Busandae
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Byung-Doo geeft een lange en hoge pass. Kwon-Kwon kopt de bal weg. Wang-Sing heeft problemen om de bal te vangen. Soo-Young is nu in balbezit. Soo-Young geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hyun-Doo geeft de bal voor. Inworp. Son-Kyu met een snelle inworp. Lee-Gong is nu in balbezit. Lee-Gong haalt uit met een fantastische trap. Sun-Bum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSC Mingma - Busandae 1:0

17e minuut.
Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong met een sublieme pass. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Lee-Gong met een sublieme pass. Daar is Hyun-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Lee-Hong zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lee-Hong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSC Mingma 47%, Busandae 53%.
SCSC Mingma - Busandae 1:0

50e minuut.
Lee-Gong passt de bal met de wreef. Son-Kyu is nu in balbezit. Kwon-Oko begaat een overtreding. Kwon-Oko krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hyun-Doo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Son-Kyu met een snelle inworp. Lee-Gong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Gong draait met de bal, schiet en ... Sun-Bum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSC Mingma 57%, Busandae 43%.
SCSC Mingma - Busandae 1:0