Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vckgrmf blpfpor islamana40@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cheng-Kim passt de bal in één keer door. Yang-Lin rent richting de bal. Yang-Lin passt de bal in één keer door. Joon-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Lee haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vckgrmf blpfpor - islamana40@yahoo.com 1:0

13e minuut.
Kwon-Kun is nu in balbezit. Gatamake verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng-Kim. Gatamake wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Son-Joon trapt de bal weg van het doel. Hiu-Kwoon kopt de bal weg. Daar is Park-Choi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Han-Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Park-Choi geeft een lange en hoge pass. Joon-Lee kopt de bal weg. Daar is Hiu-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joon-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yang-Lin passt de bal zonder na te denken. Joon-Lee is nu in balbezit. Kwon-Li is nu in balbezit. Joon-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Lee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yong-Byung heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Joon-Li geeft een hoge lob. Daar is Hiu-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joon-Lee is nu in balbezit. Joon-Lee haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kwon-Li de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vckgrmf blpfpor - islamana40@yahoo.com 2:0

39e minuut.
Jae-Huyn onderschept slim de pass. Yang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Huyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vckgrmf blpfpor 44%, islamana40@yahoo.com 56%.
vckgrmf blpfpor - islamana40@yahoo.com 2:0

47e minuut.
Hiu-Kwoon speelt de bal door. Son-Joon rent richting de bal. Lo-Chun onderschept slim de pass. Lo-Chun draait met de bal, schiet en ... Jee-Gui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vckgrmf blpfpor - islamana40@yahoo.com 2:1

51e minuut.
Jae-Huyn passt de bal in één keer door. Gatamake is nu in balbezit. Gatamake probeert naar een medespeler te passen. Yang-Kwo is nu in balbezit. Yang-Kwo draait met de bal, schiet en ... Jee-Gui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Han-Kon is nu in balbezit. Han-Kon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vckgrmf blpfpor - islamana40@yahoo.com 2:2

88e minuut.
Han-Kon heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Kim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Han-Kon. Cheng-Kim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cheng-Kim kan niet meer verder spelen. Lee-Kyung komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vckgrmf blpfpor 49%, islamana40@yahoo.com 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vckgrmf blpfpor - islamana40@yahoo.com 2:2