Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Seoul Swift Foteball Klüb
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Han-Bum rent richting de bal. Han-Bum passt de bal met de wreef. Uk-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Choi rent richting de bal. Kwoon-Choi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lo-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong-Joon is nu in balbezit. Lo-Cheng verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Cheng geeft een lange en hoge pass. Park-Son kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bum-Kun onderschept slim de pass. Bum-Kun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lo-Kwoo de bal. Lo-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Cheng-Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Seoul - Swift Foteball Klüb 0:1

27e minuut.
Cheng-Lee trapt de bal weg van het doel. Park-Son kopt de bal weg. Jae-Huyn heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Kwoo is nu in balbezit. Lo-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Cheng-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doo-Lee kopt de bal weg. Bum-Kun rent richting de bal. Bum-Kun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tae-Doo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sung-Do met de inworp. Uk-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Uk-Hyun draait met de bal, schiet en ... Kyung-Gui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwoon-Choi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MFK Seoul - Swift Foteball Klüb 1:1

40e minuut.
Sin-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Son is nu in balbezit. Kwoon-Son geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Choi draait met de bal, schiet en ... Kyung-Gui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Seoul 52%, Swift Foteball Klüb 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MFK Seoul - Swift Foteball Klüb 1:1

50e minuut.
Daar is Park-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Son-Joon rent richting de bal. Son-Joon passt de bal zonder na te denken. Lo-Kwoo is nu in balbezit. Lo-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Han-Bum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uk-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bum-Kun maakt een afschuwelijke overtreding. Bum-Kun krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bum-Kun passt de bal zonder na te denken. Lo-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Cheng passt de bal zonder na te denken. Lo-Kwoo is nu in balbezit. Lo-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Seoul - Swift Foteball Klüb 1:2

70e minuut.
Park-Son speelt de bal door. Son-Joon is nu in balbezit. Uk-Hyun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uk-Hyun krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Yong-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Do geeft de bal voor. Kwoon-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Choi schiet op doel. Tae-Doo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MFK Seoul - Swift Foteball Klüb 2:2

88e minuut.
Doeltrap. Cheng-Lee met een harde bal richting middenveld. Uk-Hyun kopt de bal weg. Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo schiet op doel. Cheng-Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Seoul 53%, Swift Foteball Klüb 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MFK Seoul - Swift Foteball Klüb 2:2