Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Busandae vckgrmf blpfpor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Kwon-Kwon geeft een lange en hoge pass. Yang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Lin passt de bal met de wreef. Joon-Lee is nu in balbezit. Joon-Lee haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Busandae - vckgrmf blpfpor 0:1

16e minuut.
Kwoon-Yong passt de bal met de wreef. Li-Lee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hwan-Won. Li-Lee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hwan-Ying zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Joon-Li onderschept slim de pass. Joon-Li geeft de bal voor. Joon-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Lee haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Han-Yong de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Busandae - vckgrmf blpfpor 0:2

29e minuut.
Li-Lee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwon-Oko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busandae 44%, vckgrmf blpfpor 56%.
Busandae - vckgrmf blpfpor 0:2

49e minuut.
Soo-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Soo-Young passt de bal met de wreef. Kwoon-Yong rent richting de bal. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ling-Hyuong is nu in balbezit. Park-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ling-Hyuong krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Cheng-Kim de bal. Soo-Young onderschept slim de pass. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Busandae - vckgrmf blpfpor 1:2

80e minuut.
Cheng-Kim is nu in balbezit. Cheng-Kim passt de bal met de wreef. Yang-Lin heeft problemen om de bal te vangen. Joon-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Soo-Young passt de bal zonder na te denken. Kum rent richting de bal. Yang-Lin met een sublieme pass. Klungelig pakt Joon-Lee de bal. Joon-Lee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Joon-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Li passt de bal met de wreef. Yang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Lee rent richting de bal. Joon-Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busandae 59%, vckgrmf blpfpor 41%.
Busandae - vckgrmf blpfpor 1:2