Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Seoul 0.0
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Bum met een sublieme pass. Kwoon-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Choi schiet op doel. Ling-Sun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uk-Hyun is nu in balbezit. Uk-Hyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui probeert naar een medespeler te passen. Sung-Kun is nu in balbezit. Sung-Kun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Han-Bum is nu in balbezit. Sung-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Kun passt de bal zonder na te denken. Yong rent richting de bal. Yong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kwoon-Son speelt de bal door. Han-Bum is nu in balbezit. Sung-Kun rent richting de bal. Yong rent richting de bal. Yong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Seoul 56%, 0.0 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MFK Seoul - 0.0 0:0

49e minuut.
Hwan-Do rent richting de bal. Hwan-Do passt de bal in één keer door. Yong is nu in balbezit. Sung-Kun rent richting de bal. Sung-Kun haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheng-Lee speelt de bal door. Sung-Do kopt de bal weg. Sung-Kun rent richting de bal. Sung-Kun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong-Joon speelt de bal door. Kwoon-Son is nu in balbezit. Sung-Kun onderschept slim de pass. Sung-Kun geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Seoul - 0.0 0:1

81e minuut.
Yong-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Do geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwoon-Hiu de bal. Uk-Hyun is nu in balbezit. Uk-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yong-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Uk-Hyun is nu in balbezit. Uk-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MFK Seoul - 0.0 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Seoul 75%, 0.0 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MFK Seoul - 0.0 1:1

0.0