Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCSC Mingma hahakiki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Lo-Ling rent richting de bal. Han-Li rent richting de bal. Han-Li geeft een hoge lob. Jee-Gui is nu in balbezit. Jee-Gui haalt uit met een fantastische trap. Tae-Sung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lee-Park trapt de bal weg. Amakato kopt de bal weg. Lee-Gong rent richting de bal. Lee-Gong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Han-Li geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Son-Kyu met de inworp. Lee-Gong is nu in balbezit. Lee-Gong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Amakato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amakato geeft de bal voor. Lee-Gong met een sublieme pass. Lee-Hong rent richting de bal. Lee-Hong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hyun-Lee passt de bal in één keer door. Jee-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Dae-Kyu is nu in balbezit. Jee-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Gui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Byung-Doo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dae-Kyu. Byung-Doo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amakato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dae-Ui kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyung-Song de bal. Lee-Gong is nu in balbezit. Lee-Gong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kyung-Song met de inworp. Jee-Doo speelt de bal door. Wang-Sing rent richting de bal. Dae-Kyu onderschept slim de pass. Dae-Kyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSC Mingma 43%, hahakiki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCSC Mingma - hahakiki 0:0

55e minuut.
Wang-Sing rent richting de bal. Wang-Sing geeft een lange en hoge pass. Lee-Hong rent richting de bal. Lee-Gong rent richting de bal. Lee-Gong schiet op doel. Lee-Park probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSC Mingma - hahakiki 1:0

60e minuut.
Daar is Wang-Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dae-Kyu is nu in balbezit. Wang-Sing rent richting de bal. Dae-Kyu verovert de bal door een tackle van achteren. Dae-Kyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Byung-Doo geeft de bal voor. Lee-Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Gong rent richting de bal. Lee-Hong rent richting de bal. Lee-Hong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSC Mingma - hahakiki 2:0

65e minuut.
Dae-Kyu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hatoshi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSC Mingma 59%, hahakiki 41%.
SCSC Mingma - hahakiki 2:0