Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hahakiki Busandae
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Lee-Park met een harde bal richting middenveld. Park-Yong kopt de bal weg. Son-Kun controleert de bal met de borst. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lo-Ling kopt de bal weg. Inworp. Kum met een snelle inworp. Kwon-Kwon rent richting de bal. Kwon-Kwon geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chan-Bum is nu in balbezit. Hyun-Lee begaat een overtreding. Chan-Bum raakt geblesseerd tijdens het duel. Park-Yong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Han-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Jee-Doo passt de bal in één keer door. Kum probeert de bal aan de voet te houden. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ... Dae-Ui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lee-Park bokst de bal weg. Lee-Park probeert naar een medespeler te passen. Son-Kun rent richting de bal. Ling-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hahakiki 63%, Busandae 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hahakiki - Busandae 0:0

46e minuut.
Ling-Hyuong speelt de bal door. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong passt de bal in één keer door. Kwon-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Kwon geeft de bal voor. Lee-Park probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Son-Kun speelt de bal door. Kyung-Song is nu in balbezit. Kyung-Song met een sublieme pass. Doo-Kun rent richting de bal. Doo-Kun draait met de bal, schiet en ... Sung-Sung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Doo-Kun is nu in balbezit. Hyun-Doo is nu in balbezit. Doo-Kun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doo-Kun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Kyung-Song speelt de bal door. Dae-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hyun-Lee met de inworp. Dae-Kyu rent richting de bal. Dae-Kyu schiet op doel. Jee-Doo is nu in balbezit. Jee-Doo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jee-Doo met een snelle inworp. Kyung-Song is nu in balbezit. Kyung-Song speelt de bal door. Dae-Kyu rent richting de bal. Dae-Kyu schiet op doel. Sung-Sung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hyun-Doo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
hahakiki - Busandae 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hahakiki 52%, Busandae 48%.
hahakiki - Busandae 1:0