Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vckgrmf blpfpor hahakiki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Son-Kun kopt de bal weg. Daar is Park-Choi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dae-Kyu rent richting de bal. Dae-Kyu haalt uit met een fantastische trap. Jee-Gui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vckgrmf blpfpor - hahakiki 0:1

32e minuut.
Won-Tae geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jee-Doo de bal. Jee-Doo met een sublieme pass. Joon-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Son-Kun rent richting de bal. Yang-Lin onderschept slim de pass. Yang-Lin geeft de bal voor. Joon-Lee is nu in balbezit. Joon-Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Joon-Li kopt de bal weg. Han-Li kan de bal niet met de borst controleren. Joon-Lee rent richting de bal. Joon-Lee haalt uit met een fantastische trap. Lee-Park probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vckgrmf blpfpor - hahakiki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vckgrmf blpfpor 41%, hahakiki 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vckgrmf blpfpor - hahakiki 1:1

64e minuut.
Lo-Ling geeft de bal voor. Chan-Young speelt de bal door. Cheng-Kim kan de bal niet met de borst controleren. Doo-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Doo-Kun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vckgrmf blpfpor - hahakiki 1:2

68e minuut.
Klungelig pakt Kyung-Song de bal. Kyung-Song passt de bal met de wreef. Chan-Young is nu in balbezit. Doo-Kun onderschept slim de pass. Doo-Kun draait met de bal, schiet en ... Jee-Gui bokst de bal weg. Doo-Kun rent richting de bal. Doo-Kun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cheng-Kim verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hatoshi neemt de hoekschop. Kyung-Song is nu in balbezit. Kyung-Song draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Park-Choi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dae-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kyu probeert naar een medespeler te passen. Doo-Kun is nu in balbezit. Doo-Kun draait met de bal, schiet en ... Jee-Gui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vckgrmf blpfpor - hahakiki 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vckgrmf blpfpor 47%, hahakiki 53%.
vckgrmf blpfpor - hahakiki 1:3