Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Busandae MFK Seoul
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kwoon-Yong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwon-Oko komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Han-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Yong geeft de bal voor. Mong-Joon is nu in balbezit. Mong-Joon geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Choi springt en kopt de bal. Sung-Sung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Soo-Young met de inworp. Kwon-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Kwon met een sublieme pass. Daar is Dae-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dae-Sun passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busandae 38%, MFK Seoul 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Busandae - MFK Seoul 0:0

48e minuut.
Kwoon-Son is nu in balbezit. Dae-Sun onderschept slim de pass. Dae-Sun met een sublieme pass. Kwon-Oko is nu in balbezit. Kwon-Oko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Kwoon-Son is nu in balbezit. Park-Yong onderschept slim de pass. Park-Yong passt de bal in één keer door. Kwon-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Oko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kwoon-Choi is nu in balbezit. Soo-Young onderschept slim de pass. Soo-Young speelt de bal door. Kwon-Oko rent richting de bal. Kwon-Oko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Busandae - MFK Seoul 1:0

82e minuut.
Klungelig pakt Chan-Bum de bal. Uk-Hyun rent richting de bal. Chan-Bum begaat een overtreding. Chan-Bum krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busandae 36%, MFK Seoul 64%.
Busandae - MFK Seoul 1:0