Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heureux Ecureuils Grands Diables
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Douala geeft de bal voor. Inworp. N`Dzengue met een snelle inworp. Noah is nu in balbezit. Noah geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Makadji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noah is nu in balbezit. Noah geeft de bal voor. Midjam is nu in balbezit. Midjam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heureux Ecureuils - Grands Diables 0:1

11e minuut.
Makadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafounta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafounta probeert naar een medespeler te passen. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Noah geeft de bal voor. Klungelig pakt Makadji de bal. Bafounta rent richting de bal. Midjam verovert de bal door een tackle van achteren. Midjam draait met de bal, schiet en ... Mayebi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Molongo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Meck de bal onder controle te krijgen. Moudoh speelt de bal door. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heureux Ecureuils - Grands Diables 1:1

29e minuut.
Makadji passt de bal in één keer door. Eloundou is nu in balbezit. Eloundou passt de bal zonder na te denken. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebelle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heureux Ecureuils - Grands Diables 2:1

34e minuut.
Eloundou is nu in balbezit. Eloundou passt de bal met de wreef. Tene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ebelle is nu in balbezit. Ebelle schiet op doel. Nyongha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Awala probeert de bal met de borst te controleren. Ebelle rent richting de bal. Awala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Awala krijgt een gele kaart. Ebelle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ebelle rent richting de bal. Ebelle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heureux Ecureuils 54%, Grands Diables 46%.
Heureux Ecureuils - Grands Diables 2:1

50e minuut.
Molongo geeft de bal voor. Moudoh probeert naar een medespeler te passen. Penne heeft problemen om de bal te vangen. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebelle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heureux Ecureuils - Grands Diables 3:1

70e minuut.
Noah rent richting de bal. Noah passt de bal in één keer door. Meck bereikt de bal nog maar net als eerste. Midjam verovert de bal door een tackle van achteren. Midjam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heureux Ecureuils - Grands Diables 3:2

74e minuut.
Makadji met een sublieme pass. Meck is nu in balbezit. Tene onderschept slim de pass. Noah is nu in balbezit. Noah draait met de bal, schiet en ... Mayebi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heureux Ecureuils 45%, Grands Diables 55%.
Heureux Ecureuils - Grands Diables 3:2