Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerveux Bubales titouan
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Boundka rent richting de bal. N`Gon verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gon geeft een hoge lob. Essamba rent richting de bal. Essamba geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Bubales - titouan 0:1

16e minuut.
Djoumbi is nu in balbezit. Djoumbi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kamga de bal. Nseke is nu in balbezit. Nseke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Bubales 57%, titouan 43%.
Nerveux Bubales - titouan 0:1

48e minuut.
Matafirou is nu in balbezit. N`Gilad onderschept slim de pass. N`Gilad met een sublieme pass. Nseke rent richting de bal. Nseke draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Boundka is nu in balbezit. Boundka geeft de bal voor. N`Jie heeft problemen om de bal te vangen. Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe draait met de bal, schiet en ... Panenbeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
N`Gilad met een sublieme pass. Nseke rent richting de bal. Kengwe begaat een overtreding. Kengwe krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Matafirou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Essamba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Gilad bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gilad passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Djoumbi is nu in balbezit. Djoumbi geeft een hoge lob. N`Gilad bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gilad draait met de bal, schiet en ... M`Ba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Bubales - titouan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Bubales 65%, titouan 35%.
Nerveux Bubales - titouan 0:2