Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC tinte Rouges Gorilles
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Djam is nu in balbezit. Djam geeft een lange en hoge pass. N`Jila kopt de bal weg. Assou heeft problemen om de bal te vangen. Assou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Djomaha passt de bal in één keer door. Tchienge rent richting de bal. Tiki begaat een overtreding. Tiki krijgt een gele kaart.

24e minuut.
M`Bia geeft de bal voor. Tchoya kopt de bal weg. Klungelig pakt Ali de bal. Tatiense rent richting de bal. Tatiense haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Djomaha geeft een lange en hoge pass. Inworp. N`Jila met een snelle inworp. Assou is nu in balbezit. Assou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC tinte 48%, Rouges Gorilles 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC tinte - Rouges Gorilles 0:0

47e minuut.
Ali rent richting de bal. Assou onderschept slim de pass. N`Guindicta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Assou raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Assou neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Assou is nu in balbezit. Assou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ali verovert de bal door een tackle van achteren. M`Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ali. M`Balla roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. M`Balla kan niet meer verder spelen. N`Jonga komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tchienge bereikt de bal nog maar net als eerste. Djomaha geeft een hoge lob. Djam heeft problemen om de bal te vangen. M`Bah is nu in balbezit. M`Bah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - Rouges Gorilles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC tinte 73%, Rouges Gorilles 27%.
FC tinte - Rouges Gorilles 1:0