Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
شوشو Heureux Ecureuils
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ahanda geeft een lange en hoge pass. Hayatou is nu in balbezit. Hayatou speelt de bal door. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kukulu met een sublieme pass. Douala rent richting de bal. Douala geeft de bal voor. Ebelle rent richting de bal. Ebelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tokoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Penne bereikt de bal nog maar net als eerste. Penne passt de bal in één keer door. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Makanda geeft een lange en hoge pass. Tokoto kopt de bal weg. Douala rent richting de bal. Tafo rent richting de bal. Tafo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شوشو 45%, Heureux Ecureuils 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
شوشو - Heureux Ecureuils 0:0

56e minuut.
Bafounta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari begaat een overtreding. Bafounta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bafounta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moudoh rent richting de bal. Moudoh geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bafounta probeert naar een medespeler te passen. Ebelle is nu in balbezit. Tokoto is nu in balbezit. Ebelle onderschept slim de pass. Ebelle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ebelle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sama. Ebelle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tokoto heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
شوشو - Heureux Ecureuils 0:1

83e minuut.
Belinga met een sublieme pass. Ebelle is nu in balbezit. Tokoto rent richting de bal. Ebelle verovert de bal door een tackle van achteren. Ebelle draait met de bal, schiet en ... N`Joumeck bokst de bal weg.

86e minuut.
N`Kembe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moudoh met een snelle inworp. Penne is nu in balbezit. Penne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شوشو 57%, Heureux Ecureuils 43%.
شوشو - Heureux Ecureuils 0:1