Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC tinte titouan
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
N`Joya geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Essamba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Gilad rent richting de bal. N`Gilad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Biyik geeft een lange en hoge pass. Djoumbi kopt de bal weg. M`Bia bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gilad verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gilad geeft een hoge lob. Alo`o bokst de bal weg.

18e minuut.
N`Guindicta speelt de bal door. Bekono is nu in balbezit. Bekono probeert naar een medespeler te passen. Essamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Essamba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - titouan 0:1

20e minuut.
Djoumbi rent richting de bal. Djoumbi geeft de bal voor. Mallon probeert de bal aan de voet te houden. Nseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke schiet op doel. Alo`o bokst de bal weg.

23e minuut.
M`Bia geeft een hoge lob. Inworp. Djoumbi met een snelle inworp. N`Gilad rent richting de bal. N`Gilad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is M`Bah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bah passt de bal zonder na te denken. Fandja probeert naar een medespeler te passen. Nseke rent richting de bal. Nseke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Youmessi met een sublieme pass. Essamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Essamba passt de bal met de wreef. N`Gilad is nu in balbezit. N`Gilad geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - titouan 0:2

42e minuut.
Nseke haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt N`Guindicta de bal. Nseke rent richting de bal. Nseke haalt uit met een fantastische trap. Alo`o maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - titouan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC tinte 70%, titouan 30%.
FC tinte - titouan 0:3

51e minuut.
Eloundou probeert naar een medespeler te passen. Nseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke onderschept slim de pass. Nseke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - titouan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC tinte 58%, titouan 42%.
FC tinte - titouan 0:4