Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
titouan FC tinte
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Tchienge passt de bal in één keer door. Biyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biyik passt de bal zonder na te denken. M`Bah is nu in balbezit. M`Bah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Eloundou passt de bal in één keer door. Ali is nu in balbezit. Moliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
titouan - FC tinte 1:0

23e minuut.
Ali rent richting de bal. Moliva onderschept slim de pass. Moliva met een sublieme pass. Nseke rent richting de bal. Nseke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
titouan - FC tinte 2:0

24e minuut.
Biyik probeert naar een medespeler te passen. M`Bah heeft problemen om de bal te vangen. Moliva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moliva krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: titouan 50%, FC tinte 50%.
titouan - FC tinte 2:0

51e minuut.
Moliva speelt de bal door. Nseke is nu in balbezit. N`Guindicta rent richting de bal. Nseke verovert de bal door een tackle van achteren. Nseke schiet op doel. Alo`o probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bekono passt de bal met de wreef. M`Bah bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Youmessi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: titouan 46%, FC tinte 54%.
titouan - FC tinte 2:0