Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rouges Gorilles Nerveux Bubales
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.3 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Adissa met een sublieme pass. Moreau is nu in balbezit. Tchameni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tchameni krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tene rent richting de bal. Tiki verovert de bal door een tackle van achteren. Tiki met een sublieme pass. N`Jila rent richting de bal. N`Jila passt de bal met de wreef. M`Ba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
N`Jila speelt de bal door. Abunaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussambani rent richting de bal. Tatiense rent richting de bal. Tatiense draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boundka met een snelle inworp. Tatiense rent richting de bal. Abunaw verovert de bal door een tackle van achteren. Abunaw schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Gouiffe controleert de bal met de borst. Toumou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe onderschept slim de pass. Gouiffe draait met de bal, schiet en ... Djam probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tchoya rent richting de bal. Abunaw rent richting de bal. Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Abunaw is nu in balbezit. Abunaw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Gorilles 41%, Nerveux Bubales 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rouges Gorilles - Nerveux Bubales 0:0

54e minuut.
Tchoya is nu in balbezit. Tchoya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toumou de bal. Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kamga passt de bal met de wreef. Abunaw rent richting de bal. Abunaw probeert naar een medespeler te passen. Gouiffe is nu in balbezit. Gouiffe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Gorilles - Nerveux Bubales 0:1

76e minuut.
Boundka is nu in balbezit. Adissa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tedga. Tedga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Gorilles 54%, Nerveux Bubales 46%.
Rouges Gorilles - Nerveux Bubales 0:1