Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grands Diables شوشو
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. N`Joumeck trapt de bal weg van het doel. Tene probeert naar een medespeler te passen. Midjam rent richting de bal. Midjam draait met de bal, schiet en ... N`Joumeck bokst de bal weg.

11e minuut.
Hayatou passt de bal met de wreef. Moute speelt de bal door. Tafo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hayatou rent richting de bal. Hayatou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tokoto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bilamo de bal onder controle te krijgen. Tafo rent richting de bal. Tafo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Diables - شوشو 0:1

25e minuut.
Noah onderschept slim de pass. Noah passt de bal zonder na te denken. Tokoto is nu in balbezit. Midjam onderschept slim de pass. Midjam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Awala is nu in balbezit. Tafo verovert de bal door een tackle van achteren. Tafo draait met de bal, schiet en ... Bilamo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Diables - شوشو 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Diables 44%, شوشو 56%.
Grands Diables - شوشو 0:2

72e minuut.
Tafo speelt de bal door. Makanda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Awala. Makanda raakt geblesseerd tijdens het duel. Hayatou komt bij de bal en schiet. Nyongha bokst de bal weg.

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nyongha niet meer kan verder spelen. Abah komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sama geeft de bal voor. Awala rent richting de bal. Makanda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makanda krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Tene passt de bal met de wreef. Makanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Makanda passt de bal met de wreef. N`Dzengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dzengue geeft de bal voor. N`Joumeck bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Diables 46%, شوشو 54%.
Grands Diables - شوشو 0:2