Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerveux Bubales Heureux Ecureuils
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Boundka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. N`Diba komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Bafounta speelt de bal door. N`Diba is nu in balbezit. N`Diba met een sublieme pass. Gouiffe rent richting de bal. Gouiffe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Eloundou passt de bal in één keer door. Penne is nu in balbezit. Penne passt de bal zonder na te denken. Ebelle rent richting de bal. Ebelle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Penne geeft een hoge lob. Moudoh heeft problemen om de bal te vangen. Moudoh speelt de bal door. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebelle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bafounta probeert naar een medespeler te passen. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamga. Ebelle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Penne met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Penne de bal. Penne geeft een hoge lob. Ebelle rent richting de bal. Ebelle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Bubales - Heureux Ecureuils 0:1

44e minuut.
Meck met een sublieme pass. Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudoh maakt een afschuwelijke overtreding. Moudoh krijgt een gele kaart. Moreau wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Moreau kan niet meer verder spelen. Ayang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Bubales 65%, Heureux Ecureuils 35%.
Nerveux Bubales - Heureux Ecureuils 0:1

54e minuut.
Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Belinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gouiffe krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Matafirou is nu in balbezit. Penne verovert de bal door een tackle van achteren. Penne probeert naar een medespeler te passen. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Bubales - Heureux Ecureuils 0:2

73e minuut.
Penne bereikt de bal nog maar net als eerste. Penne passt de bal zonder na te denken. Bafounta geeft de bal voor. Moudoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Bubales 63%, Heureux Ecureuils 37%.
Nerveux Bubales - Heureux Ecureuils 0:2