Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rouges Gorilles شوشو
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Tatiense is nu in balbezit. Hayatou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayatou probeert naar een medespeler te passen. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Abunaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari onderschept slim de pass. Maigari passt de bal zonder na te denken. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maigari speelt de bal door. Tokoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abunaw begaat een overtreding. Tokoto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tokoto kan niet meer verder spelen. Eboula komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hayatou verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kongo is nu in balbezit. Hayatou verovert de bal door een tackle van achteren. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Eboula bereikt de bal nog maar net als eerste. Abunaw onderschept slim de pass. Abunaw probeert naar een medespeler te passen. Tchameni rent richting de bal. Tchameni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Gorilles 63%, شوشو 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rouges Gorilles - شوشو 0:0

46e minuut.
Hayatou is nu in balbezit. Hayatou met een sublieme pass. Ahanda rent richting de bal. Abunaw onderschept slim de pass. Abunaw schiet op doel. N`Joumeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Gorilles - شوشو 1:0

67e minuut.
Daar is Tafo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchoya rent richting de bal. Tafo onderschept slim de pass. Tafo draait met de bal, schiet en ... Moussongui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rouges Gorilles - شوشو 1:1

69e minuut.
Eboula heeft problemen om de bal te vangen. Tchameni rent richting de bal. Abunaw rent richting de bal. Tchameni rent richting de bal. Tchameni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Gorilles - شوشو 2:1

78e minuut.
Ahanda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adissa met de inworp. Abunaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Abunaw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Gorilles 41%, شوشو 59%.
Rouges Gorilles - شوشو 2:1