Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
شوشو Rouges Gorilles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maigari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayatou rent richting de bal. Hayatou schiet op doel. M`Balla kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tatiense geeft de bal voor. N`Jila bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. M`Bella krijgt een gele kaart. N`Jila raakt geblesseerd tijdens het duel. N`Kongo met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
N`Kongo passt de bal in één keer door. N`Jila is nu in balbezit. N`Jila speelt de bal door. Abunaw rent richting de bal. Abunaw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
N`Kembe geeft een lange en hoge pass. Inworp. N`Jila met de inworp. Abunaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Abunaw geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شوشو 51%, Rouges Gorilles 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
شوشو - Rouges Gorilles 0:0

47e minuut.
Hayatou met een sublieme pass. M`Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eboula. Eboula krijgt een gele kaart.

50e minuut.
M`Balla is nu in balbezit. Makanda onderschept slim de pass. Makanda passt de bal zonder na te denken. Hayatou is nu in balbezit. Hayatou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
M`Balla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makanda met de inworp. Hayatou is nu in balbezit. Hayatou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Maigari is nu in balbezit. Maigari speelt de bal door. Eboula rent richting de bal. Eboula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
شوشو - Rouges Gorilles 1:0

71e minuut.
Tokoto onderschept slim de pass. N`Kongo rent richting de bal. Tokoto begaat een overtreding. Tokoto krijgt een gele kaart. Ahanda rent richting de bal. Tchameni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahanda. Tchameni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tchameni kan niet meer verder spelen. Boudjiho komt het veld opgelopen. Tatiense komt bij de bal en schiet. N`Joumeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Adissa rent richting de bal. Adissa speelt de bal door. Boudjiho is nu in balbezit. Boudjiho draait met de bal, schiet en ... N`Joumeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
شوشو - Rouges Gorilles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شوشو 35%, Rouges Gorilles 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
شوشو - Rouges Gorilles 1:1