Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
titouan Heureux Ecureuils
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Belinga is nu in balbezit. Essamba verovert de bal door een tackle van achteren. Essamba met een sublieme pass. Nseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ekoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewodo begaat een overtreding. Ekoh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ekoh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ebelle heeft problemen om de bal te vangen. Penne is nu in balbezit. Penne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Panenbeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ewodo heeft problemen om de bal te vangen. Ekoh onderschept slim de pass. Ebelle is nu in balbezit. Penne rent richting de bal. Penne schiet op doel. Panenbeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mayebi trapt de bal weg van het doel. Eloundou kopt de bal weg. Ekoh rent richting de bal. Moliva verovert de bal door een tackle van achteren. Moliva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ewodo verovert de bal door een tackle van achteren. Ewodo geeft de bal voor. Kukulu speelt de bal door. Ebelle is nu in balbezit. Ebelle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panenbeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Penne bereikt de bal nog maar net als eerste. Penne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
titouan - Heureux Ecureuils 0:1

36e minuut.
Bafounta verovert de bal door een tackle van achteren. Moliva is nu in balbezit. Ekoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke onderschept slim de pass. Nseke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: titouan 52%, Heureux Ecureuils 48%.
titouan - Heureux Ecureuils 0:1

48e minuut.
Belinga is nu in balbezit. Belinga geeft de bal voor. Ebelle kopt de bal weg. Moudoh heeft problemen om de bal te vangen. Moudoh geeft een lange en hoge pass. Panenbeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Moudoh kopt de bal weg. N`Jie rent richting de bal. N`Jie geeft een lange en hoge pass. Bafounta is nu in balbezit. Bafounta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Moudoh met de inworp. Ekoh is nu in balbezit. Met opzet legt Moliva zijn tegenspeler op de grond. Moliva krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ewodo is nu in balbezit. Ebelle onderschept slim de pass. Penne is nu in balbezit. Ebelle rent richting de bal. Ebelle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Eloundou rent richting de bal. Bekono onderschept slim de pass. Bekono probeert naar een medespeler te passen. Nseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mayebi niet meer kan verder spelen. N`Dé komt het veld opgelopen. Eloundou met de inworp. Penne rent richting de bal. Penne met een sublieme pass. Ekoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. N`Jie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
titouan - Heureux Ecureuils 0:2

77e minuut.
Ekoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva onderschept slim de pass. Moliva passt de bal met de wreef. Nseke rent richting de bal. Nseke schiet op doel. N`Dé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ekoh rent richting de bal. Moliva onderschept slim de pass. Moliva passt de bal in één keer door. Nseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: titouan 67%, Heureux Ecureuils 33%.
titouan - Heureux Ecureuils 0:2