Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
شوشو FC tinte
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Yombi passt de bal in één keer door. Djomaha rent richting de bal. Met opzet legt Makanda zijn tegenspeler op de grond. Makanda krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Hayatou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Guindicta probeert naar een medespeler te passen. Tafo is nu in balbezit. Tafo haalt uit met een fantastische trap. Alo`o probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
شوشو - FC tinte 1:0

28e minuut.
Hayatou bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Joya is nu in balbezit. Tafo onderschept slim de pass. Tafo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tafo rent richting de bal. Tafo haalt uit met een fantastische trap. N`Joya probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Makanda zal de hoekschop nemen. Alo`o probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
شوشو - FC tinte 2:0

38e minuut.
Yombi geeft de bal voor. Hayatou is nu in balbezit. Hayatou passt de bal in één keer door. Tafo is nu in balbezit. Tafo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شوشو 49%, FC tinte 51%.
شوشو - FC tinte 2:0

60e minuut.
Sama met de inworp. Tetsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetsia probeert naar een medespeler te passen. M`Bah bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Makanda met de inworp. Maigari geeft een lange en hoge pass. M`Bia heeft problemen om de bal te vangen. Tafo rent richting de bal. Tafo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شوشو 58%, FC tinte 42%.
شوشو - FC tinte 2:0