Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC tinte شوشو
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Tafo probeert naar een medespeler te passen. Ali is nu in balbezit. Tokoto onderschept slim de pass. Hayatou rent richting de bal. Hayatou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - شوشو 0:1

19e minuut.
Maigari probeert naar een medespeler te passen. Hayatou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayatou geeft een lange en hoge pass. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Maigari onderschept slim de pass. Maigari geeft een lange en hoge pass. Tafo is nu in balbezit. Tafo draait met de bal, schiet en ... Alo`o werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - شوشو 0:2

24e minuut.
M`Bia verovert de bal door een tackle van achteren. Hayatou verovert de bal door een tackle van achteren. Hayatou speelt de bal door. Tafo is nu in balbezit. Tafo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - شوشو 0:3

25e minuut.
M`Bah passt de bal in één keer door. Daar is M`Bia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tafo. Tafo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Hayatou probeert naar een medespeler te passen. N`Joya is nu in balbezit. Tafo onderschept slim de pass. Tafo schiet op doel. Alo`o werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hayatou is nu in balbezit. Hayatou passt de bal in één keer door. Tafo heeft problemen om de bal te vangen. Tafo haalt uit met een fantastische trap. N`Joya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alo`o verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC tinte 61%, شوشو 39%.
FC tinte - شوشو 0:3

64e minuut.
Daar is Tafo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Guindicta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo begaat een overtreding. Tafo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Maigari onderschept slim de pass. N`Guindicta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maigari zijn tegenspeler op de grond. Maigari krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Maigari met een snelle inworp. Hayatou rent richting de bal. Ali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC tinte 50%, شوشو 50%.
FC tinte - شوشو 0:3