Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camp Lybien fc titouan
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ipouck verovert de bal door een tackle van achteren. Ipouck geeft de bal voor. Klungelig pakt N`Jie de bal. Oumaraini rent richting de bal. Oumaraini draait met de bal, schiet en ... Panenbeng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Camp Lybien fc - titouan 1:0

7e minuut.
Tadajeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva verovert de bal door een tackle van achteren. Ekwala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekwala krijgt een gele kaart. Moliva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fandja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is N`Go, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ipouck rent richting de bal. Moliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva passt de bal zonder na te denken. Nseke is nu in balbezit. Nseke draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Camp Lybien fc - titouan 1:1

17e minuut.
M`Bom onderschept slim de pass. M`Bom met een sublieme pass. Fandja rent richting de bal. Oumaraini onderschept slim de pass. Oumaraini draait met de bal, schiet en ... Panenbeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ekwala probeert naar een medespeler te passen. Tadajeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadajeu probeert naar een medespeler te passen. Oumaraini is nu in balbezit. Oumaraini draait met de bal, schiet en ... Panenbeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bekono rent richting de bal. M`Bom is nu in balbezit. M`Bom speelt de bal door. Daar is Oumaraini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oumaraini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Messi met een snelle inworp. Tchuem is nu in balbezit. Fandja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fandja krijgt een gele kaart. Tchuem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tchuem wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camp Lybien fc 43%, titouan 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Camp Lybien fc - titouan 1:1

46e minuut.
Nseke passt de bal zonder na te denken. Essamba heeft problemen om de bal te vangen. Essamba passt de bal zonder na te denken. Nseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camp Lybien fc - titouan 1:2

54e minuut.
Bekono geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Bom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchuem rent richting de bal. Tchuem geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Camp Lybien fc - titouan 2:2

55e minuut.
Moliva is nu in balbezit. Oumaraini verovert de bal door een tackle van achteren. Fandja is nu in balbezit. Oumaraini onderschept slim de pass. Oumaraini draait met de bal, schiet en ... Panenbeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Youmessi heeft problemen om de bal te vangen. Oumaraini is nu in balbezit. Youmessi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Youmessi krijgt een gele kaart. Oumaraini raakt geblesseerd tijdens het duel. Youmessi geeft een hoge lob. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oumaraini neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Ekwala probeert naar een medespeler te passen. M`Bom speelt de bal door. Oumaraini rent richting de bal. Oumaraini haalt uit met een fantastische trap. N`Jie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bekono is nu in balbezit. M`Bom verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bom speelt de bal door. Oumaraini is nu in balbezit. Oumaraini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camp Lybien fc - titouan 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camp Lybien fc 41%, titouan 59%.
Camp Lybien fc - titouan 3:2