Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerveux Bubales شوشو
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
N`Guele passt de bal met de wreef. N`Diba is nu in balbezit. N`Diba passt de bal zonder na te denken. Gouiffe is nu in balbezit. Gouiffe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tetsia probeert de bal aan de voet te houden. Abunaw onderschept slim de pass. Abunaw met een sublieme pass. Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
N`Guele verovert de bal door een tackle van achteren. N`Guele probeert naar een medespeler te passen. Abunaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe rent richting de bal. Gouiffe schiet op doel. N`Joumeck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Bubales - شوشو 1:0

32e minuut.
Matafirou met een sublieme pass. Sama probeert de bal met de borst te controleren. Gouiffe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gouiffe krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Abunaw rent richting de bal. Gouiffe rent richting de bal. Maigari onderschept slim de pass. Abunaw verovert de bal door een tackle van achteren. Abunaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Bubales - شوشو 2:0

40e minuut.
Hayatou rent richting de bal. N`Guele onderschept slim de pass. N`Guele probeert naar een medespeler te passen. Gouiffe rent richting de bal. Gouiffe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Bubales 44%, شوشو 56%.
Nerveux Bubales - شوشو 2:0

49e minuut.
Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abunaw onderschept slim de pass. Abunaw speelt de bal door. Gouiffe rent richting de bal. Gouiffe draait met de bal, schiet en ... N`Joumeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
N`Guele probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maigari neemt de hoekschop. Maigari is nu in balbezit. Maigari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Bubales - شوشو 2:1

53e minuut.
Tetsia verovert de bal door een tackle van achteren. Tetsia passt de bal in één keer door. Hayatou met een sublieme pass. Tafo is nu in balbezit. Tafo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nerveux Bubales - شوشو 2:2

65e minuut.
Matafirou probeert naar een medespeler te passen. Abunaw is nu in balbezit. Abunaw passt de bal met de wreef. Gouiffe rent richting de bal. Gouiffe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Matafirou met een sublieme pass. Hayatou is nu in balbezit. Hayatou passt de bal zonder na te denken. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Bubales 43%, شوشو 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nerveux Bubales - شوشو 2:2