Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC tinte Grands Diables
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Awala heeft problemen om de bal te vangen. Awala geeft de bal voor. N`Guindicta is nu in balbezit. Midjam onderschept slim de pass. Midjam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - Grands Diables 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC tinte 60%, Grands Diables 40%.
FC tinte - Grands Diables 0:1

47e minuut.
Tene verovert de bal door een tackle van achteren. Tene probeert naar een medespeler te passen. Midjam is nu in balbezit. Noah rent richting de bal. Noah haalt uit met een fantastische trap. Alo`o verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC tinte - Grands Diables 0:2

76e minuut.
Tene passt de bal in één keer door. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah speelt de bal door. Midjam rent richting de bal. Midjam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Moute geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Essengue met een snelle inworp. Biyik kan de bal niet met de borst controleren. Biyik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC tinte 55%, Grands Diables 45%.
FC tinte - Grands Diables 0:2