Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grands Diables FC tinte
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
N`Guindicta passt de bal met de wreef. Bekombo rent richting de bal. Met opzet legt Essengue zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Essengue naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Eloundou geeft een hoge lob. Noah rent richting de bal. Noah passt de bal in één keer door. Akem bereikt de bal nog maar net als eerste. Akem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Diables - FC tinte 1:0

36e minuut.
Djomaha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Joya. Akem moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Akem kan niet meer verder spelen. Ako komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Awala de bal. Awala probeert naar een medespeler te passen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ako verovert de bal door een tackle van achteren. Ako haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Diables - FC tinte 2:0

39e minuut.
Ako heeft problemen om de bal te vangen. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali begaat een overtreding. Ali krijgt een gele kaart. Noah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Noah kan niet meer verder spelen. Bithe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Diables 41%, FC tinte 59%.
Grands Diables - FC tinte 2:0

52e minuut.
Esso rent richting de bal. Awala onderschept slim de pass. Awala probeert naar een medespeler te passen. Bithe rent richting de bal. Bithe geeft een hoge lob. Alo`o probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. N`Guindicta is nu in balbezit. Bekombo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Guindicta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. N`Guindicta met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tene met een sublieme pass. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe rent richting de bal. Bithe schiet op doel. Alo`o maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Diables - FC tinte 3:0

77e minuut.
Tene onderschept slim de pass. Ali onderschept slim de pass. Ali speelt de bal door. M`Bah rent richting de bal. M`Bah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Diables 44%, FC tinte 56%.
Grands Diables - FC tinte 3:0