Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
شوشو titouan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tokoto rent richting de bal. Eloundou onderschept slim de pass. Eloundou passt de bal met de wreef. N`Gilad bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gilad haalt uit met een fantastische trap. N`Joumeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Fandja met een sublieme pass. Nseke rent richting de bal. Tokoto verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gilad verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gilad haalt uit met een fantastische trap. N`Joumeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ahanda rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Djoumbi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nseke is nu in balbezit. Nseke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Eloundou de bal. Hayatou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Eloundou moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eloundou schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Tafo rent richting de bal. N`Jie rent richting de bal. Tafo verovert de bal door een tackle van achteren. Tafo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Nseke is nu in balbezit. Tokoto verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gilad verovert de bal door een tackle van achteren. Nseke rent richting de bal. Nseke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
شوشو - titouan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شوشو 67%, titouan 33%.
شوشو - titouan 0:1

54e minuut.
Daar is Fandja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fandja. Fandja krijgt een gele kaart.

56e minuut.
N`Gon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makanda met een snelle inworp. Hayatou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayatou haalt uit met een fantastische trap. Panenbeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Fandja rent richting de bal. Maigari verovert de bal door een tackle van achteren. Maigari passt de bal zonder na te denken. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fandja bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandja passt de bal met de wreef. Ahanda rent richting de bal. Nseke onderschept slim de pass. Nseke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fandja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari geeft de bal voor. Tafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Yombi geeft een hoge lob. Inworp. Djoumbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Gilad is nu in balbezit. N`Gilad geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شوشو 41%, titouan 59%.
شوشو - titouan 0:1