Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANS PITIE FILET FFF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Oumaraini is nu in balbezit. Eko verovert de bal door een tackle van achteren. Eko passt de bal in één keer door. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Oumaraini rent richting de bal. Oumaraini passt de bal in één keer door. Tsona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsona haalt uit met een fantastische trap. N`Koulou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANS PITIE FILET - FFF 1:0

18e minuut.
Bikoue rent richting de bal. Moutoumdjou onderschept slim de pass. Moutoumdjou probeert naar een medespeler te passen. Dikongué is nu in balbezit. Dikongué passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mendouga met een sublieme pass. Tiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiki met een sublieme pass. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue schiet op doel. M`Boa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ipouck geeft de bal voor. Mendouga is nu in balbezit. Dikongué verovert de bal door een tackle van achteren. Dikongué haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vascomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tankoua zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dikongué de bal. Tsona is nu in balbezit. Tsona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANS PITIE FILET 39%, FFF 61%.
SANS PITIE FILET - FFF 1:0

52e minuut.
Djonkep rent richting de bal. Tankoua onderschept slim de pass. Tankoua speelt de bal door. Tsona is nu in balbezit. Tsona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ayock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayock met een sublieme pass. Daar is Djonkep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tankoua onderschept slim de pass. Tankoua speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ipouck geeft de bal voor. Tankoua is nu in balbezit. Tankoua probeert naar een medespeler te passen. Dikongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikongué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Moundi met een sublieme pass. M`Bous met een sublieme pass. Tsona rent richting de bal. Dikongué is nu in balbezit. Dikongué haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Moundi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bahoya komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANS PITIE FILET 53%, FFF 47%.
SANS PITIE FILET - FFF 1:0
FFF