Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karachi Electric Gallant Vitunguu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Machuka met een sublieme pass. Barsosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku rent richting de bal. Barsosio verovert de bal door een tackle van achteren. Barsosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karachi Electric - Gallant Vitunguu 0:1

13e minuut.
Kipkoech met een sublieme pass. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohyancha. Ohyancha krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Matilu is nu in balbezit. Matilu geeft een lange en hoge pass. Ngugi kopt de bal weg. Ochiang rent richting de bal. Ochiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mboya kopt de bal weg. Ngugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kipkoech krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Kilonzo de bal. Kipkoech is nu in balbezit. Kipkoech passt de bal in één keer door. Asiedu rent richting de bal. Asiedu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kipkoech kopt de bal weg. Chesire probeert de bal aan de voet te houden. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu schiet op doel. Radull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire verovert de bal door een tackle van achteren. Chesire geeft de bal voor. Machuka is nu in balbezit. Machuka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barsosio springt en kopt de bal. Gikonyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 59%, Gallant Vitunguu 41%.
Karachi Electric - Gallant Vitunguu 0:1

57e minuut.
Matilu geeft de bal voor. Ngugi kopt de bal weg. Rotich heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang rent richting de bal. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chesire kopt de bal weg. Adipo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thuku is nu in balbezit. Barsosio onderschept slim de pass. Barsosio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Chesire speelt de bal door. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang met een sublieme pass. Barsosio is nu in balbezit. Barsosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karachi Electric - Gallant Vitunguu 0:2

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radull met een harde bal richting middenveld. Barsosio speelt de bal door. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Adipo geeft een lange en hoge pass. Ngugi kopt de bal weg. Klungelig pakt Thuku de bal. Barsosio is nu in balbezit. Barsosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karachi Electric - Gallant Vitunguu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 49%, Gallant Vitunguu 51%.
Karachi Electric - Gallant Vitunguu 0:3