Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karachi Electric rtffggh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Marango is nu in balbezit. Kamade is nu in balbezit. Oyuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oyuga krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Oracho geeft de bal voor. Rotich rent richting de bal. Ndururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Marango met de inworp. Mboya rent richting de bal. Mboya probeert naar een medespeler te passen. Asiedu is nu in balbezit. Asiedu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 48%, rtffggh 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karachi Electric - rtffggh 0:0

46e minuut.
Oracho rent richting de bal. Oracho geeft een hoge lob. Ndururi is nu in balbezit. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Thuku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia passt de bal in één keer door. Ndururi rent richting de bal. Ndururi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gacharia passt de bal zonder na te denken. Ndururi rent richting de bal. Rotich rent richting de bal. Ndururi verovert de bal door een tackle van achteren. Ndururi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rotich passt de bal in één keer door. Marango is nu in balbezit. Marango geeft een hoge lob. Daar is Kilonzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilonzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kamade is nu in balbezit. Kamade passt de bal met de wreef. Thuku geeft een hoge lob. Asiedu rent richting de bal. Asiedu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Oracho rent richting de bal. Kilonzo verovert de bal door een tackle van achteren. Kilonzo met een sublieme pass. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Karachi Electric - rtffggh 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 52%, rtffggh 48%.
Karachi Electric - rtffggh 1:0