Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rtffggh Karachi Electric
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Kaigwa geeft een lange en hoge pass. Kamade rent richting de bal. Ndururi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ndururi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ndururi kan de bal niet met de borst controleren. Rotich rent richting de bal. Rotich geeft een hoge lob. Asiedu rent richting de bal. Asiedu draait met de bal, schiet en ... Kaigwa bokst de bal weg.

36e minuut.
Chelanga geeft de bal voor. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga passt de bal zonder na te denken. Ndururi rent richting de bal. Ndururi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtffggh 61%, Karachi Electric 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rtffggh - Karachi Electric 0:0

51e minuut.
Adipo probeert naar een medespeler te passen. Kamade is nu in balbezit. Kamade speelt de bal door. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ambani probeert naar een medespeler te passen. Oyuga is nu in balbezit. Oyuga passt de bal met de wreef. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Semenya geeft een hoge lob. Langat kopt de bal weg. Simiyu probeert de bal met de borst te controleren. Kipkoech rent richting de bal. Kipkoech draait met de bal, schiet en ... Kaigwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
rtffggh - Karachi Electric 0:1

75e minuut.
Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech verovert de bal door een tackle van achteren. Kipkoech met een sublieme pass. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rtffggh - Karachi Electric 0:2

79e minuut.
Simiyu rent richting de bal. Kipkoech onderschept slim de pass. Kipkoech passt de bal zonder na te denken. Asiedu is nu in balbezit. Asiedu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rtffggh - Karachi Electric 0:3

88e minuut.
Adipo rent richting de bal. Adipo geeft een hoge lob. Chelanga heeft problemen om de bal te vangen. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu draait met de bal, schiet en ... Kaigwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtffggh 43%, Karachi Electric 57%.
rtffggh - Karachi Electric 0:3