Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Onions Golden Lions
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Icharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaki onderschept slim de pass. Kibaki met een sublieme pass. Biwott heeft problemen om de bal te vangen. Biwott haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kibaki met een snelle inworp. Daar is Chipende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bitok met de inworp. Akii-Bua geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau rent richting de bal. Gitonga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gitonga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Onions 52%, Golden Lions 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Onions - Golden Lions 0:0

52e minuut.
Cheromei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheromei met een sublieme pass. Semenya is nu in balbezit. Maruti onderschept slim de pass. Maruti schiet op doel. Lusweti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Maruti rent richting de bal. Cheromei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruti onderschept slim de pass. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Icharia met de inworp. Kamau is nu in balbezit. Kamau passt de bal in één keer door. Biwott is nu in balbezit. Biwott schiet op doel. Kahangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kitur de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Onions - Golden Lions 1:0

74e minuut.
Kibaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gacharia de bal. Maruti rent richting de bal. Maruti draait met de bal, schiet en ... Lusweti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Semenya onderschept slim de pass. Semenya geeft de bal voor. Kitur verovert de bal door een tackle van achteren. Icharia rent richting de bal. Icharia haalt uit met een fantastische trap. Kahangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Onions 48%, Golden Lions 52%.
Glorious Onions - Golden Lions 1:0