Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barca Madrid Sofapaka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Kirui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muliro onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mururi de bal. Muliro rent richting de bal. Muliro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Koskei speelt de bal door. Kirui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lusalah de bal. Lusalah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kilonzo passt de bal in één keer door. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono probeert naar een medespeler te passen. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Muliro passt de bal met de wreef. Loloupe heeft problemen om de bal te vangen. Loloupe speelt de bal door. Lusalah heeft problemen om de bal te vangen. Lusalah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Madrid 53%, Sofapaka 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barca Madrid - Sofapaka 0:0

47e minuut.
Kanana kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matiba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilonzo probeert de bal met de borst te controleren. Kilonzo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Muliro speelt de bal door. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiongo is nu in balbezit. Mururi onderschept slim de pass. Mururi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei onderschept slim de pass. Koskei probeert naar een medespeler te passen. Lusalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusalah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ngaywa trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Wandaba de bal. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Matiba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kanda de bal. Kamzee maakt een afschuwelijke overtreding. Kanda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kanda kan niet meer verder spelen. Vader komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Madrid 60%, Sofapaka 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barca Madrid - Sofapaka 0:0