Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Vitunguu rtffggh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radull trapt de bal weg van het doel. Oracho kopt de bal weg. Ndururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Vitunguu - rtffggh 0:1

22e minuut.
Barsosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsosio is nu in balbezit. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang schiet op doel. Kaigwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ngugi rent richting de bal. Ngugi probeert naar een medespeler te passen. Barsosio probeert naar een medespeler te passen. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang schiet op doel. Kaigwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Matilu onderschept slim de pass. Matilu geeft een lange en hoge pass. Chesire is nu in balbezit. Ndururi verovert de bal door een tackle van achteren. Ndururi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Vitunguu - rtffggh 0:2

38e minuut.
Barsosio probeert naar een medespeler te passen. Ochiang rent richting de bal. Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Barsosio onderschept slim de pass. Barsosio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langat probeert naar een medespeler te passen. Ndururi rent richting de bal. Ndururi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Vitunguu - rtffggh 0:3

44e minuut.
Chesire speelt de bal door. Oyuga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jepleting. Jepleting krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Vitunguu 44%, rtffggh 56%.
Gallant Vitunguu - rtffggh 0:3

56e minuut.
Semenya is nu in balbezit. Barsosio verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oracho. Oracho krijgt een gele kaart. Barsosio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngugi komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Machuka kopt de bal weg. Klungelig pakt Ochiang de bal. Chelanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Matilu rent richting de bal. Kibitok onderschept slim de pass. Met opzet legt Chesire zijn tegenspeler op de grond. Chesire krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Gichure geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ambani met de inworp. Gacharia rent richting de bal. Gacharia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ndururi is nu in balbezit. Ndururi draait met de bal, schiet en ... Radull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Vitunguu - rtffggh 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Vitunguu 49%, rtffggh 51%.
Gallant Vitunguu - rtffggh 0:4