Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karachi Electric kelvo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ndugo probeert naar een medespeler te passen. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kipkoech zijn tegenspeler op de grond. Kipkoech krijgt een gele kaart. Matiku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ndugo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rotich kan de bal niet met de borst controleren. Maranga rent richting de bal. Maranga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ndugo kopt de bal weg. Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga verovert de bal door een tackle van achteren. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kamade onderschept slim de pass. Kamade speelt de bal door. Maranga is nu in balbezit. Maranga haalt uit met een fantastische trap. Gikonyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karachi Electric - kelvo 0:1

25e minuut.
Peponi geeft de bal voor. Klungelig pakt Ndugo de bal. Kipkoech met een sublieme pass. Asiedu rent richting de bal. Asiedu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Mboya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vader is nu in balbezit. Kipkoech verovert de bal door een tackle van achteren. Kipkoech geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 44%, kelvo 56%.
Karachi Electric - kelvo 0:1

55e minuut.
Peponi rent richting de bal. Peponi geeft een hoge lob. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu onderschept slim de pass. Asiedu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ndugo is nu in balbezit. Ndugo passt de bal in één keer door. Vader probeert naar een medespeler te passen. Maranga is nu in balbezit. Maranga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sau geeft een hoge lob. Maranga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maranga passt de bal met de wreef. Matiku is nu in balbezit. Matiku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kamade geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lagat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Akii-Bua de bal. Akii-Bua geeft een hoge lob. Gikonyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 56%, kelvo 44%.
Karachi Electric - kelvo 0:1