Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kelvo Barca Madrid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Phiri speelt de bal door. Klungelig pakt Wandaba de bal. Ndugo is nu in balbezit. Mururi onderschept slim de pass. Mururi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vader passt de bal met de wreef. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi verovert de bal door een tackle van achteren. Mururi draait met de bal, schiet en ... Phiri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Phiri probeert naar een medespeler te passen. Ndugo kopt de bal weg. Muhavi rent richting de bal. Matiku onderschept slim de pass. Matiku schiet op doel. Ngaywa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ampar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Masya maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Muhavi de bal. Ngaywa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ngaywa speelt de bal door. Sau kopt de bal weg. Kanda rent richting de bal. Matiku is nu in balbezit. Matiku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Muhavi geeft de bal voor. Mururi probeert de bal aan de voet te houden. Ndugo begaat een overtreding. Ndugo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ndugo kopt de bal weg. Kanana rent richting de bal. Ampar begaat een overtreding. Ampar krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kiprotich is nu in balbezit. Kiprotich speelt de bal door. Mururi is nu in balbezit. Mururi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sau de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kelvo - Barca Madrid 0:1

40e minuut.
Vader rent richting de bal. Matiku is nu in balbezit. Matiku probeert naar een medespeler te passen. Masya is nu in balbezit. Masya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kanana is nu in balbezit. Ampar verovert de bal door een tackle van achteren. Ampar speelt de bal door. Masya is nu in balbezit. Masya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kelvo - Barca Madrid 1:1

44e minuut.
Kanana speelt de bal door. Masya is nu in balbezit. Met opzet legt Cherono zijn tegenspeler op de grond. Masya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelvo 41%, Barca Madrid 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kelvo - Barca Madrid 1:1

53e minuut.
Muhavi geeft een hoge lob. Mururi is nu in balbezit. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi onderschept slim de pass. Mururi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kanda onderschept slim de pass. Kanda passt de bal met de wreef. Muhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi is nu in balbezit. Mururi draait met de bal, schiet en ... Phiri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelvo 48%, Barca Madrid 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kelvo - Barca Madrid 1:1