Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rtffggh Golden Lions
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Gacharia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ndururi de bal. Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia rent richting de bal. Gacharia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Simiyu probeert naar een medespeler te passen. Ndururi rent richting de bal. Ndururi passt de bal in één keer door. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kimani rent richting de bal. Kimani probeert naar een medespeler te passen. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap. Kaigwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rtffggh - Golden Lions 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtffggh 38%, Golden Lions 62%.
rtffggh - Golden Lions 0:1

46e minuut.
Akii-Bua met een sublieme pass. Kimani heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ndururi. Ndururi krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Kimani raakt geblesseerd tijdens het duel. Karai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Langat heeft problemen om de bal te vangen. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap. Kaigwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rtffggh - Golden Lions 0:2

55e minuut.
Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Karai is nu in balbezit. Karai probeert naar een medespeler te passen. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gitonga onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambani met een snelle inworp. Gacharia rent richting de bal. Gacharia geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Oracho met een sublieme pass. Kitur rent richting de bal. Ndururi verovert de bal door een tackle van achteren. Ndururi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rtffggh - Golden Lions 1:2

80e minuut.
Daar is Akii-Bua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akii-Bua passt de bal met de wreef. Oracho controleert de bal met de borst. Kimani is nu in balbezit. Kimani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ambani kopt de bal weg. Daar is Mumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semenya speelt de bal door. Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gitonga onderschept slim de pass. Oracho rent richting de bal. Oracho passt de bal in één keer door. Mumba rent richting de bal. Mumba draait met de bal, schiet en ... Kaigwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtffggh 46%, Golden Lions 54%.
rtffggh - Golden Lions 1:2