Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Vitunguu Glorious Onions
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Gachukia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngugi is nu in balbezit. Cheromei geeft een hoge lob. Omondi is nu in balbezit. Omondi schiet op doel. Radull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jepleting geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Icharia met de inworp. Masamba is nu in balbezit. Masamba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Machuka controleert de bal met de borst. Semenya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machuka raakt geblesseerd tijdens het duel. Ngugi met een snel genomen vrije trap. Baiya heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang rent richting de bal. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Vitunguu - Glorious Onions 1:0

39e minuut.
Omondi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chesire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omondi begaat een overtreding. Chesire raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chesire neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Vitunguu 57%, Glorious Onions 43%.
Gallant Vitunguu - Glorious Onions 1:0

63e minuut.
Jepleting geeft een lange en hoge pass. Masamba is nu in balbezit. Masamba probeert naar een medespeler te passen. Biwott is nu in balbezit. Biwott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Vitunguu - Glorious Onions 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Vitunguu 59%, Glorious Onions 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Vitunguu - Glorious Onions 1:1